Anket: Televizyonun Ekran Işıltısını Seçiyoruz

Anket: Televizyon’un Parlayan En Yakışıklı Erkek Yıldızı Kim?

Anket: Televizyon’un Parlayan En Güzel Kadın Yıldızı Kim?

2018 En İyiler Anketi Sonuçlandı

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranlarından Hummalı Bir Çalışma

Dizi Magazin 17 Aralık, 16:28'de eklendi

Her sanatçıya nasip olmaz böyle seyirci!

Kısmet bu yüzyılda Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’a nasip oldu. Adını Feriha Koydum dizisi ile çıkış yapan Hazal ve Çağatay dizinin izlendiği ülkelerde hayranlarına hayran katıyor. Sevenleri gün geçtikçe çoğalan ünlüler AFK dizisinden başka dizide birlikte oynamadılar.

Bu büyülü ikili hayranları tarafından; başka bir hikayede, bir kez daha, büyülü aşklarını yaşatsın isteniyor. Engeller aşılmayacak engeller değil. Biraz mantıklı düşünen her yapımcı, her yapım firması bu efsane ikiliye yatırım yapar.

Kesin konuşuyorum biliyorum, bir kez daha yeni bir projede birlikte olmamaları için çok özel durumlar olmadıkça bu iş imkansız değil.

4 kıta hep birlikte 20/12 günü daha yüksek bağıracaklar…

Bu sese kulak verin! Çünkü onlar o kadar ısrarlı, tutkulu ki bu aşktan vazgeçmeyecekler. Her ay yeniden bağıracaklar ve her seferinde daha güçlü ve daha kalabalık gelecekler karşınıza. İsterseniz bir daha düşünün!

Hayatta düşlerinize kavuşmanız dileği ile…

20/12

Los Angeles 12 hs

Chicago, Méxıco, Honduras, Guatemala, Costa Rıca 14 hs

Nueva York, Mıamı, Massachusetts, Perú, Colombıa, Ecuador 15 hs

Bolívıa, Venezuela, Repúblıca Domınıcana, Puerto Rıco 16 hs

Argentına, Chıle, Uruguay, Paraguay 17 hs

Brasıl 18 hs

Serbıa, Croacıa, Bosnıa-Herzegovına, Repúblıca Checa, España, Alemanıa, Francıa 21 hs

Grecıa ,Rumanía 22 hs

Turquía, Arabıa, Rusıa 23 hs

21/12

Pakıstan 01 hs

Indıa 02 hs

[email protected]

twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Sayfa da94 sorgu var. 0,706 saniyede yüklendi.