Anket: Televizyonun Ekran Işıltısını Seçiyoruz

Anket: Televizyon’un Parlayan En Yakışıklı Erkek Yıldızı Kim?

Anket: Televizyon’un Parlayan En Güzel Kadın Yıldızı Kim?

2018 En İyiler Anketi Sonuçlandı

Umut Kurt Resimleri ve Biyografisi

Dizi Galeri, Erkek Oyuncular, Oyuncular 28 Mart, 14:19'de eklendi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Umut Kurt (d. 17 Nisan 1981, Erzincan) Beynelmilel filmi ve Hatırla Sevgili dizisiyle tanınan oyuncu.

Tiyatroya 1997 yılında amatör olarak başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı.

Oyunculuğu kadar bağlama çalması ve türkü söylemeside öne çıkan yönlerindendir.

KadınlarOtobüs DurağıErkeklere ÖzgürlükBu Dünya BizimGodot’yu İzlerkenMasal KarmakarışıkÇizmeli KediBenim Tatlı Meleğim ve Hisseli Harikalar Kumpanyasıoyunlarında rol aldı.

Filmografi

  • İtirazım Var (2014) – Müezzin Efrahim
  • Beni Böyle Sev (2014) – Mazhar
  • Tatar Ramazan (2013) – Emir
  • Yüksek Giriş (2013)
  • Çanakkale: Yolun Sonu (2013)
  • Pazarları Hiç Sevmem (2012) – Kerem
  • Mor Menekşeler (2011) – Ömer Hayali
  • Babam Sağ olsun (2011) – İsmail
  • Kavşak (2011)- Ali
  • Güneydoğudan Öyküler “Önce Vatan” (2010) – Oğuz Yılmazer
  • Gönül çelen (2010) – Cihan
  • Acemi Müezzin (2009) – Ali
  • Güz Sancısı (2009) – Ferit
  • Düğün Şarkıcısı (2008) – (Bayram Bülbül)
  • Beynelmilel (2006) – Haydar Arıkan
  • Bir Demet Tiyatro (2006)
  • Hatırla Sevgili (2006-2008) – Yaşar Çiftçi oğlu
  • Organize İşler (2005) – Tabutçu
  • Acı Hayat (2005) – Kuaför
  • Kalp Gözü (2004) – Sokaktaki Tinerci
  • Metropol Kabusu (2003)

UMUT KURT RESİMLERİ İÇİN TIKALYINIZ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Sayfa da116 sorgu var. 0,773 saniyede yüklendi.